- Assalouyeh News – پایگاه خبری شهرستان عسلویه - https://assalouyehnews.ir -

مشوق‌هایی از جنس ایرانی برای بچه‌دار شدن + سند

با توجه به فرمایش‌های رهبر انقلاب، مجلس و دولت سریعا طرح ها لوایح و مشوق های لازم را در دستور کار خود قرار دهند و این نکته را در نظر داشته باشند که این طرح‌ها با پشتوانه و قانون‌های جامع همراه باشد تا به سرنوشت طرح یک میلیون تومانی معروف دچار نشود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی مشرق مقام معظم رهبری در دیدار با جوانان استان خراسان شمالی بیانات بسیار مهمی در رابطه با سبک زندگی داشتند و ایشان در این رابطه فرمودند : ما اگر از منظر معنویت نگاه کنیم – که هدف انسان، رستگارى و فلاح و نجاح است – باید به سبک زندگى اهمیت دهیم؛ اگر به معنویت و رستگارى معنوى اعتقادى هم نداشته باشیم، براى زندگى راحت، زندگى برخوردار از امنیت روانى و اخلاقى، باز پرداختن به سبک زندگى مهم است.

ایشان در ادامه تدوین و مبانی سبک زندگی به بحث زاد و ولد پرداختند که حد زاد و ولد در جامعه‌ى ما چیست؟

مقام معظم رهبری در ادامه این فرمایشات فرمودند : یک تصمیمِی که نیاز به زمان‌ داشت را به طور مقطعى انتخاب کردیم، گرفتیم، بعد زمانش یادمان رفت! مثلاً فرض کنید به شما بگویند آقا این شیر آب را یک ساعت باز کنید. بعد شما شیر را باز کنى و بروى! ماها رفتیم، غافل شدیم؛ ۱۰ سال، ۱۵ سال.

بعد حالا به ما گزارش می‌دهند که آقا جامعه‌ى ما در آینده‌ى نه چندان دورى، جامعه‌ى پیر خواهد شد؛ این چهره‌ى جوانى که امروز جامعه‌ى ایرانى دارد، از او گرفته خواهد شد. حد زاد و ولد چقدر است؟ چرا در بعضى از شهرهاى بزرگ، خانه‌هاى مجردى وجود دارد؟ این بیمارى غربى چگونه در جامعه‌ى ما نفوذ کرده است؟

با توجه به اهمیت موضوع افزایش سن نسل جوان جامعه ما و رابطه مستقیم آن با اشتغال و تولید در کشور باید ببینیم مسئولان قوا چه راهکارها و مشوق هایی برای این تحقق این موضوع در نظر گرفته اند.

بر اساس این گزارش، جمعیت جهان در سال گذشته به هفت میلیارد نفر رسید و سازمان ملل نسبت به افزایش بی رویه جمعیت جهان و پیامدهای ناگوار آن هشدار داده است؛ این در حالی است که آهنگ رشد جمعیت در جهان نسبت به پنجاه سال پیش کاهش یافته و جمعیت دنیا در حال پیر شدن تدریجی است اما در هر صورت هنوز نرخ رشد جمعیت به نسبت منابع غذایی و انرژی به میزان زیادی بالاتر است. بیشترین رشد نرخ جمعیت متعلق به کشورهای مانند زیمباوه، نیجر، اوگاندا، امارات متحده عربی، اتیوپی، نوار غزه، صحرای غربی و بورکینافاسو است و این کشورها هر سال به سرعت در حال افزایش جمعیت خود هستند.

آنچه از بررسی مشوق های لازم برای افزایش جمعیت در چند کشور به دست آمده است ، حمایت دولتی و بستر سازی مناسب و همچنین اطمینان دادن به مردم برای افزایش نسل است به طوریکه مسئله اقتصادی در تمامی مشوق های در کشورهای گوناگون بیش از موارد دیگر به چشم می خورد. بنابر این لازم است مسولین در جمهوری اسلامی ایران، در کنار کار فرهنگی برای افزایش نسل، بسترهای لازم و همچنین مشکلات اقتصادی خانواده ها و هچنین معضلات ازدواج جوانان را برطرف نموده تا خانواده ها برای افزایش نسل و جوانان برای ازدواج، بدون هیچ مشکل اقتصادی و اجتماعی و … به سمت این مسئله تشویق شوند تا هرم سنی کشور در حالت تعادل قرار بگیرد.

در همین ارتباط نماینده های مجلس از طرحی خبر می دهند که بر اساس آن لغو قانون تنظیم خانواده مصوبه سال ۱۳۷۲را بدنبال دارد و قصد طراحان آن شمولیت فرزند چهارم در دایره بیمه‌های اجتماعی و صدور دفترچه بیمه برای آنان است.

اما ظاهرا در این بین سازمان تامین اجتماعی قصد ندارد کوتاه بیاید و قدمی پیش بگذارد و همچنان همانطور که در سند ذیل مشاهده می نمائید ، این خانواده را به مبلغ ۶۶۰ هزار ریال برای داشتن فرزند چهارم جریمه کرده است .

امیدواریم حمایت از خانواده های پر جمعیت در حد شعار باقی نماند و با توجه به فرمایشات معظم له مجلس و دولت سریعا طرح ها؛لوایح و مشوق های لازم را در دستور کار خود قرار دهند و این نکته را در نظر داشته باشند که این طرح ها با پشتوانه مالی و قانون های جامع ،همراه باشد تا به سرنوشت طرح یک میلیون تومانی معروف دچار نشود .